beninca cab himologo rise copy beninca holding copy myone
vozila3

O nama

Euro-Mimf je firma specijalizovana za proizvodnju, prodaju i montažu industrijskih i garažnih sekcionih vrata, te prodaju i ugradnju automata i motora za automatska vrata, klizne kapije te kapije sa otvaranjem na stranu. Sjedište firme je na Ceriku, blizu tržnice Arizona, i zahvaljujući svom povoljnom geografskom položaju, Euro-Mimf već deset godina uspješno obavlja prethodno opisane poslove u regionu, ali i šire. Da naši proizvodi udovoljavaju visokim standardima zemalja Evropske Unije svjedoči i konstantan rast izvoza u strane zemlje, kao što su Austrija, Njemačka, Hrvatska itd.

Euro-Mimf je koristeći strategiju diferencijacije proizvoda stekao široki krug kupaca, koji od našeg glavnog proizvoda, sekcionih vrata, očekuju izuzetan kvalitet po povoljnoj cijeni, kratke rokove dostave i montaže i brz odziv na eventualne reklamacije. Sekciona vrata izrađujemo po mjeri i željama kupca, te u svojoj ponudi imamo nekoliko različitih boja i bordura panela, koji su trenutno najprodavaniji u Evropi i svijetu. Renomirani italijanski dobavljači okova (Sicom) i motora (Beninca), nude garancije na panele u trajanju od 5 godina, odnosno 2 godine garancije na motore za garažna vrata. Garancija na motore za krilne i klizne kapije je takođe 2 godine.

Ukoliko ste u potrazi za garažnim vratima, možete nas kontaktirati na brojeve telefona koje vidite na web stranici, a dobrodošli ste da nas posjetite i u našem prodajnom objektu na Ceriku.

Traži ponudu trazi ponudu
Kontakt EURO-MIMF doo
Cerik bb
Brčko Distrikt
Bosna i Hercegovina
+387 49 746 280
+387 61 293 794
info@euro-mimf.ba
vozila2